11 Ağustos 2009 Salı

Komplo teorisi (Conspiracy theory) yada Tabuta çivi çakma telaşı


Ne kadar enteresan günlermiş, şampiyonluk maçı sonrası dönerken İzmir’den, on bin kadar taraftar oksijen soluyup, bu oksijeni hücrelerimizde şampiyonluk tezahüratlarına çeviriyorduk, karbondioksiti atmıştık hayatımızdan, ta ki susurlukta tost-ayran molası için durduğumuz yerde hararetli bir tartışma masasına yancı olarak oturana kadar bu durum benim içinde böyle devam etti;
Aynı firmada çalıştığımız, yıllardır tanıdığım arkadaşlarım bir paralel evrenden gelmişler gibi çok farklı şeyleri tartışıyorlardı, sanki tarih 11 Mayıs 2008 değildi, gün bugündü; - peki, şimdi ne olacak – durumu tartışılıyor, bir sonuca bağlanamıyordu, en büyük istek - bu yönetim gitmeli daha sağlam bir yönetim gelmeli - tek ortak fikir buydu, olmadı. Diğer çoğunluk ile desteklenen görüş - mevcut kadronun genel çerçevede korunması - ve yabancı kontenjanının sadece eksik görülen mevkilere yapılması gereği, olmadı. Bu ikisinin dışında benimde desteklediğim bir diğer konu ise - hocanın hemen görevine son verilmesi - (engin ipekoğlu) ve bu yükü omuzlayabilecek bir hoca ile hemen yarın anlaşılması, bu konuşulanlar bir avuç taraftarın naçizane fikirleriydi.
Geleceği görecek değildik ya, yöneticilerimiz hep yapılmaması gerekenleri yaptı. Kötü yönetildik ve şimdi tekrar başladığımız yerdeyiz, - peki, şimdi ne olacak –
Yeni seçim sonrası -şark kurnazlığı- ile tekrar seçilen yönetim, bu şehirdeki hiçbir kurum veya kuruluşun desteğini alamadı yanına, sonrası yaklaşık 40 gün devam etti.
Belediye başkanının ricası ile bir kalp rahatsızlığı sonrası başkanın görevi bıraktığı açıklaması ile yerini alacak kişi olarak Sn. İsmail ARAÇ’IN açıklanması (ki bu isim Bld. Bşk.’mıza yakın bir isim olarak biliniyor.) ile yeni bir sayfa açılması ve belediyenin desteğinin alınması ile lige ve transferlere devam edilmesi düşünülüyordu. Yönetim kurulumuz devam edebilecek güç ve dirayete de sahipti.
Daha başta bu ismi başkan yalanladı, yerimi ve yetkimi SN. SAMİ DURMUŞOĞLU’NA devrettim dedi, yetmedi.
Bu planı Sn. Serhan GÜRKAN’DA sezmiş olacak ki giderayak, bizi daha kötü bir çıkmaza sürükleyecek olan olağanüstü kongre kararı ile bu plana bir nokta koydu, belki de yeniden aday olma planları vardır bunu yaşayıp göreceğiz.
Şimdi 22 Ağustosa kadar lisans paraları federasyona kim tarafından yatırılacak, 1 Eylüle kadar bu para yatırılmaz ise yeni transfer ile yolların ayrılması gerecek, bu kongre 29 ağustosa kalır ise yeni yönetimin transferler yapması ve lisans parasını yatırması için 1 işgünü vakti olacak.
Bu klüp bu sene küme düşer ise sorumlu olan yönetim ve kentin dinamiklerinin de küme düşmüş olması demektir. Bu takımın taraftarları asla bu AŞK’A sırtını dönmez, ama eminim ki kötü gidişatın bir şekilde hesabını soracaktır.
Saygılarımla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder