28 Haziran 2010 Pazartesi

ders niteliği...

Sanıklar ifadelerini verirken kendilerini savundu, hemen hemen hiç biri bir başkasını suçlamadı. Sadece sanıklardan Muharrem Genç ile Serhan Gürkan ifadelerinde birbirlerini suçlayıp, karşılıklı tartışmaya girince 2 nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Yusuf Coşkun sinirlenip, araya girdi. Hakim Coşkun, herkese ders niteliğinde şunları söyledi: “Ben buraya Giresun’dan geldim. Giresun, küçük bir şehir. Burası Kocaeli. Türkiye’nin kalbi. Kocaelispor’u neredeyse amatör kümeye düşürmüşsünüz. Hala birbirinizi suçluyorsunuz. Bu kulüp, İzmit’in onurudur. Artık Kocaelispor’u bu durumdan nasıl çıkartacaksınız, bunu düşünün. Sizin göreviniz takıma sahip çıkmaktı.”

tamam gerçekten de ders niteliğinde söylenilenler,
,ama MEVLANA HZ. de şöyle demiştir.
NE KADAR BİLİRSEN BİL, SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR.

23 Haziran 2010 Çarşamba

eliniz dursa, parmağınız durmuyor...















maçtan sonra tebrik etmek istediği domenech e elini uzatan pereira havada kalan elinin hesabını soruyor,

- olan domi, neyine güveniyon... burası güney afrika lan, aldırırım seni otelinden artis...
- tıssss......(domi, pereira nın arkadaki zenci yi keser göz ucuyla...) abi ver o mübarek elini öpiim
- akıllı ol,
- peki abi,

not1: haksızca geldiğiniz kupadan erken veda ettiğin için teşekkürler fransa...


21 Haziran 2010 Pazartesi

dünya kupası baretleri ?!?

google da "vuvuzela" diye bir arama yapın her bulduğunuz resimde baret takan birileri mutlaka vardır, çok enteresan bir durum bence şuan çalıştığım firmada baret takma zorunluluğu var ama kimsenin umurunda değil, adamlarda baret bir hayat felsefesi gibi stadda takıyorlar, bence bu durum vuvuzela'dan daha enteresan ve sosyolojik bir trauma...

bu sene statlarda görmek istemediğim iki şey var biri vuvuzela biri de baret,

ulan ismetpaşaya baretle gitsem millet g.tüyle güler...

sapanca gölünün doğusu...

TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor Kulübü'nün olağan kongresinde başkanlığa işadamı Rauf Batuboylu seçildi.
20 Haziran 2010 Pazar günü, Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılan genel kurulda, seçime tek liste halinde giren Batuboylu, oy çokluğuyla başkanlığa getirildi.
Genel kurulda konuşan Batuboylu, uzun bir süreç yaşadıklarını belirterek, bugün yapılan genel kurulla son noktayı koyduklarını ifade etti.
Sorunları çözmek amacıyla elbirliği içinde hareket edeceklerini kaydeden Batuboylu, ''Allah'ın izniyle hep beraber sorunları aşacağımıza inanıyorum, kimse merak etmesin. Yapacağımız iki tane şeyi söylemek istiyorum. Hiçbir şeyi, nokta dâhil gizlemeyeceğimizi bilmenizi istiyorum. Kırgınlıkların tümünün ortadan kaldırılması için elimizden ne geliyorsa yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Elbirliğiyle bu sorunu çözeriz'' diye konuştu.
Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük ise 36 yıldan beri kulübün çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, kulübün kamu borçlarının 14 milyon TL'ye ulaştığına dikkati çekti.
Küçük, Sakaryaspor'da görev almaktan herkesin vergi borçları nedeniyle kaçtığını ifade ederek, ''Büyükşehir Belediye Başkanı bu şehrin mülki amiridir. Sakaryaspor ona bizden daha çok gereklidir. 16 tane büyükşehir belediyesi var. Bunlardan bir tanesi Sakarya, takımı Sakaryaspor yerlerde sürünüyor. Sakaryaspor'a 14 milyon TL borç bırakan bir zihniyet bugün o borcu temizleyecek'' diye konuştu.
Sakaryasporlular Derneği adına konuşan Ercüment Şengül de kulüple yerel yöneticilerin ve siyasilerin ilgilenmediğini öne sürerek, ''İlgisizlik ve alakasızlık had safhada. Dikkatlerini çekmek istiyoruz, ne yapmamız gerekiyor anlamadık. Futbolun dünyada ülkeleri birbirine yaklaştırırken bu şehrin insanlarını birbirinden uzaklaştırmasını aklımız almıyor'' dedi

17 Haziran 2010 Perşembe

kurtuluş için bir reçeteniz mi var ???

Kocaelisporumuz için yaptığı tespitler ile daimi bir takipçisi olduğumuz Sn. İSMET ÇİĞİT’İN bugün (17.06.2010) tarihli ÖZGÜR KOCAELİ gazetesinin YORUM başlıklı köşe yazısından bir alıntıdır ,şimdi okuyacaklarınız, Yazının başlığı ise;
“AKP’de Nedim Arsal gibi 3 tane adam olsa, bu kent değişir.”
……
Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nu çok seviyor ve sayıyorum. Ama farkındayım. O beni sevmiyor. Geçenlerde konuştuk. Başkan, Kocaelispor hakkında bana yetkiyi ver. Bu haliyle alayım, 3 yıl sonra Süper lige çıkartayım. Bu takım, bu kent için önemli dedim. Ama başkan korkuyor. Bilgiç’in Yüksel Projeye hazırlatıp getirdiği bütün projeleri bakmadan onaylıyor da, benim Kocaelispor’u kurtaralım fikrime sıcak bakmıyor.
……
Kocaelispor, bu kent için kelime anlamından birşeyler yitirmediğinin en güzel anlatıldığı paragraftır bu, demek ki içine düştüğümüz buhran, aslında geri dönülebilir, düzeltilebilir – ki bunu yapan kişinin kimliğinin, içeriğinin, siyasi fikirlerinin hiç önemi yok biz taraftarlar için – ama bu sürecin önündeki tek engel Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’imiş. Bu gerçeğin farkındaydık biz, bir de Sn. Nedim Arsal’ın dile getirmesi çok güzel olmuş.

Ayrıca bunu nasıl başaracağını da bir açıklasa, anlattıklarının altında yatan gerçeği bu paragrafın ötesine taşısa ve hatta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na rağmen bu fikirlerini şimdi ki yöneticilerimize de iletse, hatta başkanı gitse ziyaret etse bu kent yanınızda mesajı verse…

Neyse yine dellenmeden bu yazıyı bitireyim, neler oldu kulübümüzde hala verse ile olsanın peşindeyiz…

Rabbim, bu kulübü sevenlere sabır versin. Amin.

9 Haziran 2010 Çarşamba

bu açıklama sizin için sayın belediye başkanım...

GEÇTİĞİMİZ hafta Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde spor camiasının temsilcileriyle bir araya gelen ve entrikalar sonrasında tek oyla kaybettiğimiz 2016 adaylığımızla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Bu organizasyonu kaybettik diye yılmamalıyız. Yenilerine aday olmalıyız. Türkiye ve dünya çapında daha fazla ismin öne çıkmasını sağlayabiliriz. Bir küçük çaba, bir küçük inisiyatif, bir küçük spor tesisi, yüzlerce, binlerce çocuğun hayatını değiştirebiliyor. Bir stadyum, bir spor takımı, bir kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu tüm şehrin çehresini değiştirmeye yetebiliyor.
BİZ hükümet olarak imkânları da zorlayarak gençlerimizi, çocuklarımızı spora yönlendirmenin gayreti içindeyiz