21 Haziran 2010 Pazartesi

sapanca gölünün doğusu...

TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor Kulübü'nün olağan kongresinde başkanlığa işadamı Rauf Batuboylu seçildi.
20 Haziran 2010 Pazar günü, Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılan genel kurulda, seçime tek liste halinde giren Batuboylu, oy çokluğuyla başkanlığa getirildi.
Genel kurulda konuşan Batuboylu, uzun bir süreç yaşadıklarını belirterek, bugün yapılan genel kurulla son noktayı koyduklarını ifade etti.
Sorunları çözmek amacıyla elbirliği içinde hareket edeceklerini kaydeden Batuboylu, ''Allah'ın izniyle hep beraber sorunları aşacağımıza inanıyorum, kimse merak etmesin. Yapacağımız iki tane şeyi söylemek istiyorum. Hiçbir şeyi, nokta dâhil gizlemeyeceğimizi bilmenizi istiyorum. Kırgınlıkların tümünün ortadan kaldırılması için elimizden ne geliyorsa yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Elbirliğiyle bu sorunu çözeriz'' diye konuştu.
Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük ise 36 yıldan beri kulübün çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, kulübün kamu borçlarının 14 milyon TL'ye ulaştığına dikkati çekti.
Küçük, Sakaryaspor'da görev almaktan herkesin vergi borçları nedeniyle kaçtığını ifade ederek, ''Büyükşehir Belediye Başkanı bu şehrin mülki amiridir. Sakaryaspor ona bizden daha çok gereklidir. 16 tane büyükşehir belediyesi var. Bunlardan bir tanesi Sakarya, takımı Sakaryaspor yerlerde sürünüyor. Sakaryaspor'a 14 milyon TL borç bırakan bir zihniyet bugün o borcu temizleyecek'' diye konuştu.
Sakaryasporlular Derneği adına konuşan Ercüment Şengül de kulüple yerel yöneticilerin ve siyasilerin ilgilenmediğini öne sürerek, ''İlgisizlik ve alakasızlık had safhada. Dikkatlerini çekmek istiyoruz, ne yapmamız gerekiyor anlamadık. Futbolun dünyada ülkeleri birbirine yaklaştırırken bu şehrin insanlarını birbirinden uzaklaştırmasını aklımız almıyor'' dedi

1 yorum:

  1. bizden beter olmazlar heralde ama onların durumuda; klasik batan anadolu takımı gibi işte.

    YanıtlaSil