24 Aralık 2009 Perşembe

YÖNETİMİN ÇABASI

Genel kurulumuzun yapıldığı 12 ARALIK 2009 tarihinden bu güne 13 gün geçti, başka bir deyiş ile dokuz iş günü,
Federasyonun kulübümüze transfer yasağı getirmesine neden olan 63 dosya ve yaklaşık 13.000.000 TL olan borç bu kadar kısıtlı bir zaman içerisinde borçlular ile bire bir görüşülmesi ve tümünün ikna edilmesi gibi zor bir süreç aşıldı.
Başkanımız “ transfer izni bizim namusumuzdur” açıklaması ile bu ahvali oturttuğu platformda, ne kadar gerçekçi bir tespit yaptığını, bu sıkı çalışması ile tüm spor kamuoyuna ispat etmiş oldu.
13 gün içerisinde, her gün ortalama 5 kişi ile görüşülmüş olmalı, bu borcun 2.000.000 TL’lik kısmından alacaklılar vazgeçirilmiş. Toplam ödenecek miktar 4.750.000 TL ki bu para, başkanın 13–14–15 OCAK 2010 tarihli şahsi çekleri ile alacaklılara teslim edilmiş durumda, ötelenen borç 6.750.000 TL yaklaşık toplam borcun yarısı, çekler nakde çevrilince borcun ötelenmesi için alınan muvafakat nameler geçerlilik kazanacak.
Bu iş bitiricilik ayakta alkışlanacak bir girişim,
Benim içimde yinede bir korku var ki "federasyonun son anda bir pürüz çıkarabileceği", hoş bu sistem alacaklıların federasyondan dosyalarını çekmesi ile federasyona olan borcun ortadan kalkmasına dayanıyor.
Yaşanılanlardan sonra bir miktar kaygı duyuyor olmak da herhalde makul karşılanabilir.
Yeni transferlerin toplu imza töreninin yapılacağı güne kadar gönlümü ferah tutacağım artık,

1 yorum:

  1. öyle karamsar olduk ki, illa bir sorun çıkar diye düşünür olduk hepimiz.
    coşkulu bir imza töreni yapılmalı bu kadar uğraş sonrası.

    YanıtlaSil